Samostalnom izložbom fotografija „Život je samo ideja” pokušala sam da fotografijom „okrznem” odgovore na pitanja šta je čovekov život, gde se odvija, iz čega se sastoji, kako i s kim se provodi.

DANAS - KAKO TI JE?

Kulturni centar Zrenjanina i autor projekta mr Milutin Mićić organizovali su 2019. konkurs za 14. Likovni salon. Pored slobodnih rešenja, ove godine nude autorima i mogućnost da promišlјaju na temu-zadatak: DANAS – KAKO TI JE?

PROLEĆNO CIRKULIRANJE

Međunarodni Festival CIRKULIRANjE, sa svim svojim celinama, je do sada 10(deset) puta uspešno realizovan u prethodne 4 godine (2016. -2019. godine). Festival CIRKULIRANjE predstavlja interkulturalni i transdisciplinarni projekat, koji je postavio i postavlja održive pravce razvoja i povezivanja u oblastima kulture, nauke, obrazovanja i turizma.

NASTAJANJE - NESTAJANJE

Slobodan Trajković je diplomirao i magistrirao na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu, na odseku za slikarstvo, 1980. godine.

SEĆANJE - Slobodanka Šobota

Akademiju likovnih umetnosti – odsek za slikarstvo završila je u Beogradu, u klasi profesorke Ljubice Sokić. Magistrirala je tapiseriju na odseku za tekstil na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, u klasi profesora B. Subotića.

Galerija savremene umetnosti Pančeva, u sredu 20. maja 2020. godine u 19 časova, predstavlja izbor radova iz svoje zbirke.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program