Emoji 3D

Sakriven duboko između tekstualnih aplikacija nalazi se Tekstopolis, užurbani grad u kome žive svi vaši omiljeni emotikoni nadajući se da će jednog dana upravo njih za korišćenje izabrati vlasnik mobilnog.

Valerijan (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru.

Dunkirk

Drama iz Drugog svetskog rata, a radnja filma se odvija oko britanske vojske koja se povlači iz grada Dunkirk 1940. godine.

Zona Zamfirova - drugi deo

Život je bajka! Ljubav između Zone Zamfirove, čorbadžijske ćerke, i kujundžije Maneta posle niza peripetija pobedila je klasne razlike, dotad nepremostive u patrijarhalnom Nišu.

Biser Bojane

Đorđe Popović (Slaven Došlo) , mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca.

Na mlečnom putu

Ratno je proleće. Svakog dana, mlekadžija prelazi borbenu liniju na magarcu izbegavajući metke kako bi preneo svoj dragoceni tovar vojnicima.

Tvrd orah 2 - 3D

Veverica Surly se vraća u novom nastavku vrhunske animacije TVRD ORAH iz 2014. godine, i ove godine će avantura biti još luđa i tvrđa!

Anabel 2 - Stvaranje zla

Prethodnik već kultnog horora Anabel iz 2014. godine koji je terao strah u kosti i zaradio gotovo $257 miliona na svetskim blagajnama!

Strana 1 od 2

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Bilten

Budite obavešteni o najnovijim vestima i programu Kulturnog centra.