Igrač broj 1

Nova avantura legendarnog reditelja i višestrukog oskarovca Stivena Spilberga, baziran na istoimenom bestseleru Ernesta Klinea.

Led

Inspirisan istinitim događajima, ruski film „Led“ je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju.

Kamij Klodel

Kamij Klodel posvećuje dane i noći svojoj strasti, skulpturi. Imajući podršku oca i brata Pola, ona sanja o ulasku u atelje Ogista Rodena.

Sizan

Kada je napunila sedamnaest godina, Sizan je postala majka i njen otac i sestra čine sve kako bi joj pomogli. Sizan se potom zaljubljuje u delinkventa Žilijena.

Kapetan Konan

Na Balkanu 1918. postaje sve jasnije da saveznici pobedjuju. Konanov trud nije uzaludan: ubivši jednog čoveka, uspeva da unese strah u svet hiljada drugih.

Serafina

Godine 1912, poznati nemački kolekcionar Vilhelm Ude iznajmljuje stan u Senlisu kako bi pisao i odmorio se od svog pariskog života.

Zec Petar

Animirano-igrani film Zec Petar priča nikad pre ispričanu priču o Zecu Petru koja počinje tako što Petar i njegova cela porodica preuzme farmu starog gospodina Gregora i počnu je uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered.

Rampage

Dejvis Okoje (Dvejn Džonson) deli neizbrisivu vezu s Džordžom, izvanredno inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti od kada se rodio.

Strana 1 od 2

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Bilten

Budite obavešteni o najnovijim vestima i programu Kulturnog centra.