Snežna kraljica

Raskošna 3D ekranizacija bajke Hansa Kristijana Andersena, stvorena od strane najboljih evropskih animatora koji su udahnuli novi život omiljenom dečjem književnom klasiku.

Vrati se, Zone

Film "Vrati se Zone” je nastavak “Zone Zamfirove”. Reč je o romantičnoj melodrami sa elementima komedije o zgodama i nezgodama kroz koje prolaze Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak.

Trejnspoting

„Trainspotting” je kultni film koji je obeležio živote nekoliko generacija filmofila.

La la land

Reč je o iščekivanom filmu za Oscara nominovanog reditelja Damiena Chazellea, poznatog po sjajnom i hvaljenom filmu „Whiplash”.

Lego Betmen

U ovom filmu ćemo pratiti Batmena, koji mora da napustiti samotnjačku ulogu i da nauči da radi u timu, jer njegovom omiljenom gradu preti Džoker u najopasnijoj zaveri do sad.

Biser Bojane

Đorđe Popović (Slaven Došlo), mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom.

Pedeset nijansi mračnije

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u filmu "Pedeset nijansi – Mračnije", drugom nastavku svetskog bestselera i fenomena "Pedeset nijansi".

Povratak

Film „Povratak” je svojevrsna psihološka studija, ispričana trilerskim žanrovskim obrascem, o povratniku koji nakon 40 godina dolazi u rodni kraj u kome više nema nikog svog.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

2600 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Bilten

Budite obavešteni o najnovijim vestima i programu Kulturnog centra.