Arktik

Čovek koji je ostao zarobljen na Arktiku nakon avionske nesreće, mora da odluči da li da ostane u relativnoj sigurnosti svog improvizovanog kampa ili da krene na opasno putovanje u nepoznato, u nadi da će uspeti da se spase.

Nebeska tema

„Nebeska tema” scenariste i reditelja Mladena Matičevića je dugometražni dokumentarni film s elementima igranog filma o velikanu naše muzike Vladi Divljanu.

Noć srpskog filma

Filmski centar Srbije pokrenuo je novu jednodnevnu manifestaciju „Noć srpskog filma”, koja će biti održana u sredu, 5. juna, u više od 30 gradova u Srbiji.

X-MEN: MRAČNI FENIKS

X-Men ekipa suočava se sa svojim najstrašnijim neprijateljem koji dolazi iz njihovih redova – Džin Grej.

IZMEĐU DANA I NOĆI

Tri priče o ocu i sinu u tri vremenska razdoblja – kraj Drugog svetskog rata, vreme pada Berlinskog zida i nakon raspada Jugoslavije.

MANU MUNJA

Manu odrasta verujući da je galeb, kao njegovi roditelji i brat. Na prvom času letenja otkriva da je usvojen i da pripada retkoj vrsti ptica – čiope, koje nisu u dobrim odnosima sa galebovima.

PIRANE

Radnja filma „Pirane” dešava se u Napulju 2018. godine. Šestorica 15-godišnjaka žele da zarade novac, da nabavljaju firmiranu odeću i nove skutere.

TAJNI AGENT MJAO

Avanturistička priča, zasnovana na bajci „Bremenski muzikanti” braće Grim, prikazuje kako prijateljstvo i osećaj pripadnosti mogu prevazići sve prepreke.

Strana 1 od 2

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program