Stari hrast

Film o budućnosti poslednjeg preostalog paba pod nazivom „Stari hrast”, lociranog u selu na severoistoku Engleske, koje ljudi napuštaju zbog zatvaranja rudnika.

Ciklus "Sport na filmu"

Povodom Olimpijskih i Paraolimpijskih igara 2024, koje će ove godine biti održane u Parizu, Kulturni centar Pančeva, u saradnji s Francuskim institutom u Srbiji, upriličio je prikazivanje francuskih filmova pod nazivom „Sport na filmu”.

U mojoj glavi 2

„Dizni” i „Pixar” ponovo zaviruju u um tinejdžerke Rajli. Glasići u njenoj glavi poznaju je vrlo dobro, međutim promene su izvesne i to baš u trenutku kada glavna komanda počne iznenada da se ruši kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano – Novu emociju!

Himera

Svako ima svoju Himeru, nešto što pokušava da postigne, ali nikad ne uspeva da pronađe. Za grupu kradljivaca drevnih dobara i arheoloških čuda, Himera predstavlja izbavljenje od rada i san o lakom bogatstvu.

Ezra

Film „Ezra” prati stand-up komičara Maksa Bernala (Bobi Kanavale), koji živi sa svojim ocem (Robert De Niro).

Gospodin Blejk

Kako bi sačuvao uspomene na svoju nekadašnju suprugu koja je bila Francuskinja, britanski biznismen i udovac Endru Blejk preuzima posao batlera u jednoj plemićkoj kući u Francuskoj.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program