Viking

Iz teških vremena mačeva i tamnih zakona krvi, kada je pritisak velikog haosa davao povod za heroje, iz Srednjeg veka dolazi nam priča koja je promenila Rusiju zauvek...

Torba puna sećanja

U okupiranoj Francuskoj, Moris i Žozef, dva brata, mlada Jevrejina, prepušteni su sebi.

Uskršnji zeka

Uz pomoć ljupke Emi i zahvaljujući lekcijama madam Hermione, stručnjaku borilačkih, ali i životnih veština, Maks ovladava moćima magije kako bi uz pomoć prijatelja spasio Uskrs i shvatio značaj ljubavi, porodice i tog radosnog praznika.

Kraljica Španije

Film nas uvodi u pedesete godine, kada se filmska diva Makarena Granada vraća iz Holivuda u Španiju da snimi američki blokbaster pod nazivom The Queen of Spain, gde će udahnuti život Izabeli I od Kastilje.

Štrumpfovi - Izgubljeno selo

Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u celosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled!

Lepotica i zver

Lepotica i zver je bajkovita priča o putovanju Bele, pametne, lepe i nezavisne mlade žene koju je zarobila zver u zamku.

Mali šef

Mali šef je urnebesno univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu.

Paklene ulice 8

Sad kad su Dom i Leti na medenom mesecu, Brajan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji večito putuje po svetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

2600 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Bilten

Budite obavešteni o najnovijim vestima i programu Kulturnog centra.