Vau Vau zvezda, drugi deo

Bodi je tibetanski mastif od koga se očekuje da bude sledeći seoski čuvar stada veselih ovaca, ali nema strasti da preuzme tu ulogu. Bodi želi da postane najveća zvezda rokenrola!

Za danas toliko

Spremanjem omiljenih mu kolača – čupavaca, Šarenci uspevaju da namame najstarijeg brata da dođe kući. Vreme kao da prestaje da postoji i počinje bajka o srećnim ljudima. Naizgled obični letnji dani postaju neobični. Zaljubljeni u život, oni uzdižu realnost iznad tla, rasterujući tamne oblake vedrinom.

Naslednik

Elijas Barnes (30) je novi umetnički direktor poznate pariske modne kuće. Pošto su očekivanja velika, on počinje da oseća pritisak.

Dečak i čaplja

Nakon što je tokom rata izgubio majku, mladi Mahito seli se na porodično imanje na selu.

Prisila

Kada Prisila upozna Elvisa Prislija na zabavi, čovek koji je već superzvezda rokenrola postaje neko potpuno neočekivan u njihovim privatnim trenucima: uzbudljiva simpatija, saveznik u samoći, ranjivi najbolji prijatelj.

20.000 vrsta pčela

Film 20.000 vrsta pčela smešten je u prelepe predele baskijskog sela i prirode. Mlada glumica Sofia Otero ponela je iz Berlina Srebrnog medveda za najbolju ulogu deteta koje traga za identitetom u ranoj fazi svog detinjstva.

Radikalno

Radikalno je priča o učitelju u gradu na meksičkoj granici koji je pun zanemarivanja, korupcije i nasilja.

Radnička klasa ide u pakao

Nakon što su u požaru i sumnjivoj privatizaciji izgubili svoje bližnje, svoj posao i dostojanstvo, grupa bivših radnika u borbi za pravdu pribegava natprirodnom.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program