SVI ZNAJU

Priča psihološkog trilera prati Lauru (Penelopa Kruz) koja sa svoje dvoje dece iz Argentine putuje u mali grad u Španiji u kojem je odrasla.

KO SE BOJI VUKA JOŠ 2

U gradiću u kome ovce i vukovi žive u miru, pojavljuju se dva gosta – polarna lisica i mala ovca. Niko ne očekuje problem koji će nastati, a moraće da se udruže da bi prebrodili opasnost. Zajedno su jači i lakše se suočavaju s izazovima.

KOLET

Istinita priča o Sidoni-Gabriel Kolet (Kira Najtli) koja se nakon udaje za uspešnog pariskog pisca Vilija (Dominik Vest) seli iz svoje kuće u ruralnom delu Francuske u urbani i umetnički Pariz. Ubrzo potom, Vili ubeđuje Kolet da piše pod njegovim imenom.

TERET

Film prati Vladu, vozača kamiona, u toku NATO bombardovanja Srbije 1999. godine, koji, dok prolazi kroz nepoznate predele, okružen posledicama rata, ne zna i ne želi da zna šta prevozi, ali taj tovar vremenom postaje njegov teret.

KNEDLICA

Viloudin Dikson je punija tinejdžerka i ćerka bivše misice. Nadimak Knedlica dala joj je majka, koja je jedina tako i zove.

ALITA: BORBENI ANĐEO

ne prepoznaje, pronalazi je Ajdo (Kristof Volc), saosećajni doktor koji uviđa da su duboko u ovoj napuštenoj kiborgskoj ljušturi srce i duša mlade žene s izuzetnom prošlošću.

ŠTA SMO BOGU ZGREŠILI?

Claude i Marie Verneuil suočavaju se s novom krizom jer četiri supružnika njihovih kćeri – David, Rachid, Chao i Charles žele da napuste Francusku iz različitih razloga. Oni zamišljaju svoje živote negde drugo.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program