NAČELO IDENTITETA

Stvari su pronašle jedno sredstvo da umaknu dijalektici smisla koja ih je gnjavila: one to čine time što se množe u beskraj, što premeštaju svoju suštinu…

17. ETHNO.COM

Muzika Balkana je osobena i prepoznatljiva, veoma je atraktivna i postala je važan deo koncertnih programa velikih svetskih festivala. Srbija se uglavnom do sada predstavljala, koristeći evropski i svetski muzički trend, kroz romsku muziku i karnevalsku smotru trubačkih orkestara.

VOJNA AKADEMIJA 5

Naši omiljeni junaci ovog puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića, koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, do privatnih, borbe za opstanak veze između Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Saše i Klisure.

GUSKA NA MESECU

Stevan Pešić (rođen u Kovilju, 1939. godine) jedan je od naših najznačajnijih pisaca drama za decu. Desetak njegovih komada postavljeno je u Pozorištu „Duško Radović” u Beogradu.

CIRKUS FANTASTIKO

„Cirkus Fantastiko” je oporo-smešna priča o malim ljudima iz našeg okruženja koji tragaju za pravim odgovorima.

Koncert magičnih struna

„Kraljevski gudači Sv. Đorđa” je kamerni orkestar s reputacijom i višegodišnjim iskustvom na domaćoj i inostranoj muzičkoj sceni.

IDEOGRAMI

Saša Pančić rođen je u Mostaru 1965. godine. Diplomirao je na Fakultetu likovne umetnosti (odsek za slikarstvo) u Beogradu 1989. godine, gde je i magistrirao, na odseku za crtež, 1992. godine. Status samostalnog umetnika stekao je 1988. godine. Član ULUS-a je od 1992, a predsednik udruženja bio je od 2007. do 2010. godine.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program