Izložba je posvećena najznačajnijoj umetničkoj manifestaciji u Pančevu – Bijenalu umetnosti.

VOKALNI DŽEZ KVARTET MING

Četvorka sastavljena od najizuzetnijih ženskih vokala nove generacije, predvođena aranžerskim umom mlade pijanistkinje, koja izvodi popularne džez standarde iz najvibrantnijeg perioda džeza – svakako je unikatna pojava na domaćoj sceni.

SALSA Y PUNTO

Grupa „Salsa y punto”, u Srbiji aktivna od 2007. godine, sastavljena je od kubanskih, srpskih i makedonskih muzičara. Bend prvenstveno neguje kubansku muziku, ali nastoji i da je dovede u interakciju sa srpskom muzikom.

„Amy’s House”, tribjut bend velikoj džez/soul pevačici Amy Winehouse, nastao je u Beogradu krajem 2015. godine. Čini ga sedam vrhunskih muzičara, profesionalaca koji iza sebe imaju veliki broj scenskih nastupa i studijskih sati.

Tamburaški sastav „La Banda” iz Novog Sada osnovan je 2013. godine. „La Banda” je spoj tradicije i mladosti, devojaka, tambure i modernog zvuka. Njihova ideja je da, uz zvuke tamburaških instrumenata i bubnjeva, uplove u vode zabavne, filmske i autorske muzike.

Kulturno-umetničko društvo „Stanko Paunović” osnovano je 1948. godine kao društvo železničara Pančeva. Od 1977. godine sponzoriše ga Rafinerija nafte Pančevo, čiji je naziv dodat imenu društva.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program