Umetnički projekat Kontra ton sastoji se od fotografija napuštenih kombinata i industrijskih zona, starih prostora i ruina, kao i fotografija na kojima se nalaze objekti dovedeni do nivoa apstrakcije. Deo izložbe koji pokriva ruine prikazan je prošle godine u Vršcu, u Galeriji Kulturnog centra.

SALSA VEČE

HRABRI KROJAČ

Nekada davno u jednoj maloj krojačkoj radnji dogodilo se nešto neočekivano. Dva krojača ispričala su divnu i poučnu priču, a za stvaranje likova te priče upotrebili su svoj talenat, nekoliko metara platna, poneko dugme, četiri ofingera, tablu sunđera, dva šarena klupka…

VREME JE ZA SANKANJE

Frenki i njegov tim su pred novim izazovom. Spremaju se za takmičenja u sankanju, a glavni protivnici su misteriozni Zak i njegov rođak snagator Čarli.

ASIMETRIJA

Dečak i devojčica provode zajedno poslednje bezbrižne dane letnjeg raspusta, pre nego što ona s porodicom emigrira u inostranstvo.

Kada bih definisala poetiku rada Dušana Marina kao kič, na početku bih postavila sebe u lošu poziciju, u poziciju nekog ko sebe smatra intelektualnom elitom i ima pravo da definiše šta je kič i ljudima odredi šta bi trebalo da rade/gledaju kako bi se kulturno uzdigli...

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program