SVI ZNAJU

Priča psihološkog trilera prati Lauru (Penelopa Kruz) koja sa svoje dvoje dece iz Argentine putuje u mali grad u Španiji u kojem je odrasla.

KOD ŠEJTANA ili jedna dobra žena

„Kod šejtana ili jedna dobra žena” Sanje Savić je priča o trpljenju i pokušaju pobune protiv njega, priča o samooslobađanju jedne žene koje je došlo prekasno da bi bilo uspešno, priča o prostoru i vremenu koji su samo naizgled sadašnji i savremeni, ali koji ispod maske pseudomodernosti i dalje kriju duboko tradicionalne, ritualne i mizogine uloge koje su u životu dodeljene ženama.

KO SE BOJI VUKA JOŠ 2

U gradiću u kome ovce i vukovi žive u miru, pojavljuju se dva gosta – polarna lisica i mala ovca. Niko ne očekuje problem koji će nastati, a moraće da se udruže da bi prebrodili opasnost. Zajedno su jači i lakše se suočavaju s izazovima.

KOLET

Istinita priča o Sidoni-Gabriel Kolet (Kira Najtli) koja se nakon udaje za uspešnog pariskog pisca Vilija (Dominik Vest) seli iz svoje kuće u ruralnom delu Francuske u urbani i umetnički Pariz. Ubrzo potom, Vili ubeđuje Kolet da piše pod njegovim imenom.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program