7. BUDI

Pančevo će i ove godine biti centar dečjeg sveta, i to od 11. maja do 11. juna kada se održava međunarodna manifestacija: Bijenale umetničkog dečjeg izraza.

„Kod šejtana ili jedna dobra žena“ Sanje Savić je priča o trpljenju i pokušaju pobune protiv njega.

Marija Timotijević rođena je 1987. u Prokuplju. Diplomirala je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu na odseku za klavir, gde je završila i specijalističke studije u klasi prof. Jokut Mihailović. Student je završne godine doktorskih studija (FMU) u klasi prof. Dejana Sinadinovića.

Inspektor Boki i njegov pomoćnik Oki zabrinuti su što njihovoj Agenciji za ispravljanje krivih drina i ne ide baš najbolje u poslednje vreme, posao je stao i niko im ne piše.

Dragan Ćalina quartet

Dragan Ćalina quartet je sastav koji svira autorsku jazz muziku. Nakon 8 godina provedenih u Amsterdamu, Dragan Ćalina se seli na domaću jazz scenu i sa svojim kvartetom donosi duh evropske jazz tradicije. Na programu su nove kompozicije ovog invetivnog sastava.

Kako je upravo Drakula taj koji osigurava da drugima ugodno prođu njihovi praznici, sada je vreme za njegov odmor oko kojeg će neko drugi da vodi brigu.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program