Izložba je posvećena najznačajnijoj umetničkoj manifestaciji u Pančevu – Bijenalu umetnosti.

ORTACI NA TOČKOVIMA

Kada dobroćudni vozač Ubera po imenu Stu pokupi putnika za kog se ispostavi da je policajac koji je na tragu brutalnom ubici, on upada u mučno iskušenje tokom kog očajnički pokušava da zadrži svoju pamet, svoj život i svoju ocenu od pet zvezdica.

PROJEKAT KOLIBRI

Rođaci iz Njujorka Vinsent (Jesse Eisenberg) i Anton (Alexander Skarsgård) su igrači u visoko rizičnoj igri u kojoj se pobeda meri u milisekundama.

SALSA Y PUNTO

Grupa „Salsa y punto”, u Srbiji aktivna od 2007. godine, sastavljena je od kubanskih, srpskih i makedonskih muzičara. Bend prvenstveno neguje kubansku muziku, ali nastoji i da je dovede u interakciju sa srpskom muzikom.

„Amy’s House”, tribjut bend velikoj džez/soul pevačici Amy Winehouse, nastao je u Beogradu krajem 2015. godine. Čini ga sedam vrhunskih muzičara, profesionalaca koji iza sebe imaju veliki broj scenskih nastupa i studijskih sati.

BELA VRANA

Ralf Fajns uspeva da dočara sirovu fizičku snagu i briljantnost Rudolfa Nurejeva čiji je beg na Zapad zapanjio svet u trenutku kada je Hladni rat bio na vrhuncu.

Tamburaški sastav „La Banda” iz Novog Sada osnovan je 2013. godine. „La Banda” je spoj tradicije i mladosti, devojaka, tambure i modernog zvuka. Njihova ideja je da, uz zvuke tamburaških instrumenata i bubnjeva, uplove u vode zabavne, filmske i autorske muzike.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program