MESEČEVA SOBA

Mesec je od početka civilizacije fascinirao čoveka na različite načine i s različitim pobudama, a popularni izraz la bella luna slavi mnogo više od same fizičke posebnosti tog nebeskog tela, istovremeno podrazumevajući sve one kontekste i kreativne potencijale jedinog prirodnog Zemlјinog satelita.

NEBU POD OBLAKE I MORU POD TALASE

U okviru teme „Nebu pod oblake i moru pod talase” radim grafike koje opisuju otisak duše. Verujem da duša treba da leti sama, i dok je dan i dok je noć, da sakuplja najsuptilnije emocije iz okruženja u kome je slobodna, opuštena i nesputana.

DON ĐOVANI - Operska predstava

Opera Don Đovani predstavlja okosnicu operskog repertoara svih velikih svetskih operskih kuća, a takođe se smatra jednim od najvećih muzičkih dela ikada komponovanih.

NAJBOLJI LETAČI

Ova šašava družina ima novi zadatak – spasiti princezu, njihovu dugogodišnju prijateljicu, od nedaća koje sa sobom nosi sazrevanje. Ranko, Brzi i ostali imaće veoma težak zadatak. Da li će u tome uspeti – saznajte u novoj predstavi.

STELA

Nakon očajničkog pokušaja da probudi pažnju svojih roditelja, jedanaestogodišnji Nikola beži od kuće. Stela, pas šarplaninac, jedina može da nađe put do njegovog srca i vrati mu veru u život.

POSEDNIK

Tasja Vos radi kao korporativni agent, gde koristi tehnologiju implantacije mozga kako bi ovladala i upravljala telom drugog čoveka, a potom ga naterala da izvrši ubistvo koja njena kompanija želi.

MONUMENTI

Monumentalnost prožeta u umetnosti ciljano stremi ka večnosti. Proistekla iz čiste duhovnosti, zahteva od umetnika veliki ulog kako bi uspeo da iznedri delo koje je „za vekove”.

U staroj propaloj vikendici na periferiji grada dve sestre, Valja i Nađa, žive svoju rusku smrt, zarobljene između prošlosti satkane od razočarenja i maglovite budućnosti, kojoj jedva da se nadaju.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program