Hilandar koji volim

Rajko R. Karišić je rođen 1952. godine u Bačkom Dobrom Polјu. Završio je gimnaziju u Vrbasu, a diplomirao na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Snežna kraljica

Raskošna 3D ekranizacija bajke Hansa Kristijana Andersena, stvorena od strane najboljih evropskih animatora koji su udahnuli novi život omiljenom dečjem književnom klasiku.

Vrati se, Zone

Film "Vrati se Zone” je nastavak “Zone Zamfirove”. Reč je o romantičnoj melodrami sa elementima komedije o zgodama i nezgodama kroz koje prolaze Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak.

Na likovni konkurs „30X30” za 2106. god. prijavilo se 227 autora iz Srbije, BIH, Crne Gore, Slovenije, Turske, Slovačke, Argentine i Italije.

Trejnspoting

„Trainspotting” je kultni film koji je obeležio živote nekoliko generacija filmofila.

La la land

Reč je o iščekivanom filmu za Oscara nominovanog reditelja Damiena Chazellea, poznatog po sjajnom i hvaljenom filmu „Whiplash”.

Zaleđeno Kraljevstvo

Ovo je priča o Snežnoj Kraljici Elzi koja je okovala kraljevstvo u led i zimu. Ana i Kristof polaze u potragu za Elzom i Snežnom planinom, ne bi li zajedno uspeli da nađu način da vrate leto, jer zima u kraljevstvu postaje sve jača i preti da se sve pretvori u led i potpuno uništi kraljevstvo.

Koncert grupe Legende

Grupa Legende osnovana je u Beogradu 1988.godine, kada i objavljuje svoj prvi album. Prva koncertna sezona grupe počela je na Bogojavljanje 19. januara 1995.godine, koncertom u beogradskom Sava Centru i do februara 2015.godine održano je 54. koncerta u istoj dvorani.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

2600 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Bilten

Budite obavešteni o najnovijim vestima i programu Kulturnog centra.