ANA AVRAMOV BEND

Solo projekat Ane Avramov, muzičarke i umetnice iz Beograda, jeste prljavi svedeni pop u kom muzička jednostavnost otvara prostor za duboku ekspresivnost njenog glasa.

Nenad Radić - klavir

Rođen je 1968. godine. Diplomirao je i magistrirao s najvišim ocenama na Odseku za klavir FMU u Beogradu, u klasi prof. Zorice Dimitrijević Stošić, gde je i doktorirao (mentor prof. Ninoslav Živković).

Rođena je 1989, a počela je da svira klavir sa šest godina u klasi prof. Miroslave Lili Petrović. Osvojila je niz prvih i specijalnih nagrada na nacionalnim i internacionalnim takmičenjima, među kojima se ističu specijalna nagrada „Nikolaj Rubinštajn” u Parizu, specijalna nagrada na takmičenju Udruženja EPTA (posvećeno delima Mocarta) i prva nagrada na internacionalnom takmičenju „Isidor Bajić” u Novom Sadu.

Ana Brateljević - harfa

Muzikom se bavi od šeste godine kada počinje da uči klavir, a potom i harfu u klasi prof. Milice Barić. Diplomirala je harfu na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu (2006), a specijalizaciju je s najvišim ocenama završila na istom fakultetu (2007), u klasi prof. Ljiljane Nestorovski.

Koncert - Vlatko Stefanovski

Rođen je 1957. godine u Prilepu, u Makedoniji, u glumačkoj porodici. Počeo je da svira gitaru s 13 godina. U kasnim tinejdžerskim godinama osnovao je grupu „Leb i sol”, koja je postala jedna od najvažnijih na muzičkoj sceni bivše Jugoslavije. Bend „Leb i sol” je izdao 14 albuma i obišao svet.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program