Marija Timotijević rođena je 1987. u Prokuplju. Diplomirala je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu na odseku za klavir, gde je završila i specijalističke studije u klasi prof. Jokut Mihailović. Student je završne godine doktorskih studija (FMU) u klasi prof. Dejana Sinadinovića.

Dragan Ćalina quartet

Dragan Ćalina quartet je sastav koji svira autorsku jazz muziku. Nakon 8 godina provedenih u Amsterdamu, Dragan Ćalina se seli na domaću jazz scenu i sa svojim kvartetom donosi duh evropske jazz tradicije. Na programu su nove kompozicije ovog invetivnog sastava.

Nevena Reljin i Aleksandar Dujin, čija saradnja traje već punu deceniju, pripremili su potpuno novi muzički program sačinjen od izvornih kubanskih i brazilskih kompozicija u samba, bosa nova, bolero, konkao i mambo muzičkim formama.

Zemlja gruva

Istorija Zemlje gruva, koja je nastala iz brojnih ideja, ambicija projekata i podprojekata, svoj pravi početak beleži u trenutku kada je Milovan dobio prostor za Studio Gruvlend!

Tango ansambl Libercuatro

Maria Libercuatro tango ansambl je specijalizovan za izvođenje tango muzike kompozitora kao što su Astor Piazzolla, Carlos Gardel, Anibal Troilo, Francisco Canaro, Horacio Salgan i drugi.

Strana 1 od 2

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program