SALSA Y PUNTO

Grupa „Salsa y punto”, u Srbiji aktivna od 2007. godine, sastavljena je od kubanskih, srpskih i makedonskih muzičara. Bend prvenstveno neguje kubansku muziku, ali nastoji i da je dovede u interakciju sa srpskom muzikom.

„Amy’s House”, tribjut bend velikoj džez/soul pevačici Amy Winehouse, nastao je u Beogradu krajem 2015. godine. Čini ga sedam vrhunskih muzičara, profesionalaca koji iza sebe imaju veliki broj scenskih nastupa i studijskih sati.

Tamburaški sastav „La Banda” iz Novog Sada osnovan je 2013. godine. „La Banda” je spoj tradicije i mladosti, devojaka, tambure i modernog zvuka. Njihova ideja je da, uz zvuke tamburaških instrumenata i bubnjeva, uplove u vode zabavne, filmske i autorske muzike.

Kulturno-umetničko društvo „Stanko Paunović” osnovano je 1948. godine kao društvo železničara Pančeva. Od 1977. godine sponzoriše ga Rafinerija nafte Pančevo, čiji je naziv dodat imenu društva.

KONCERT PETARZ

Koncertna promocija albuma pod nazivom „Riddlephore”, na kome će se naći 13 autorskih numera PetraZ-a, nosi sa sobom zvuk fank, soul, džezi, bluz, rege i disko muzike.

TAMBURAŠKI ORKESTAR PANČEVA

Tamburaški orkestar Pančeva počeo je s radom 2014. godine. Nakon dugogodišnjeg pedagoškog i izvođačkog iskustva, profesor Mihajlo Jović osnovao je tamburaški orkestar s ciljem da neguje i izvodi srpsku tradicionalnu muziku.

Strana 1 od 2

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program