8. Classic Fest

Dani slovenske kulture u Pančevu

Kulturna manifestacija ''Dani slovenske kuture'' ima za cilj da karakterom svojih programa predoči građankama i građanima grada Pančeva i okoline najreprezentativnije kulturne vrednosti i obrasce slovenskih kultura, kao i razloge i načine za očuvanje, unapređenje te razvoj tih kulturnih vrednosti i tradicije slovenskih zemalja i naroda.

Koncert - Clair de Jazz

Koncert „Clair de Jazz“ je osmišljen autentičnim aranžmanima za nesvakidašnji sastav koji čine harfa, klavir, bas gitara i perkusije i posebno koncipiranog programa.

Koncert - Jasna Jovićević sextet

“Flow Vertical” je novi album Jasna Jovićević Sexteta, izdat kod engleskog izdavača FMR Records, 2018. Novi materijal je konceptualna programska savremena muzika, koja ima za cilj istraživanje zvučnih vibracija i direktan uticaj muzike na naše telo, energiju i kreativnost.

Berginc Milan rođen je 1987. godine. Od 5. godine svira violinu. Završio je srednju muzičku školu „Jovan Bandur“ u Pančevu u klasi prof. Helene Marinc, i u 15. godini života upisao Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu u klasi red. prof. Jasne Maksimović u čijoj klasi je i diplomirao decembra 2007. godine sa ocenom 10.

Strana 1 od 2

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program