64, Tena Štivičić

Posle internacionalnog uspeha drame Tri zime, premijerno izvedene u National Theatre u Londonu i ovenčane najprestižnijom svetskom nagradom za dramske autorke na području engleskog jezika Susan Smith Blackburn, Atelje 212 postavlja novu dramu autorke Tene Štivičić 64, u režiji Alise Stojanović.

JUŽNI VETAR – UBRZANJE

Petar Maraš koristi prednosti stečenog statusa neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja.

Izložbu čini kolekcija od 28 slika iz Ksalitle, meksičke države Gerero, sačinjenih na papiru amate, koja je deo umetničke zbirke Ambasade Meksika u Srbiji.

Izložba (De)Konstrukcije prostora: arhitektura drugim sredstvima okuplja likovne umetnike, arhitekte i dizajnere različitih generacija koji u svojim radovima tematizuju, dokumentuju, stvaraju i oblikovno (re)definišu funkcionalne, psihološke i kulturološko-istorijske aspekte arhitektonskog prostora.

Ova urnebesna komedija, protkana muzikom i veselim duhom, govori nam o smislu življenja...

ALISA U ZEMLJI ČUDA

Alisa je vragolasta devojčica u čiju je sobu zalutao čudan zec. Ona odluči da ga prati do Zemlje čuda, gde će upoznati razna stvorenja, šašave blizance, cveće koje peva i govori, ogromnu gusenicu koja se pretvori u leptira, mačku koja radi razne vratolomije i Ludog Šeširdžiju.

PANČEVAČKI DUVAČKI ORKESTAR

Pančevački duvački orkestar osnovan je 29. novembra 2015. godine pod okriljem Muzičkog centra Pančevo.

Memorijalni koncert posvećen Goranu Mitroviću, doskorašnjem umetničkom direktoru Kulturno-umetničkog društva Abrašević Pančevo i prvaku Nacionalnog ansambla Kolo.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program