NA PUTU

Tri vere, tri države, tri kontinenta. Konačno sećanja u potpunosti podsećaju na fotografije. Vreme je učinilo svoje, pamtim mnogo detalja, emocije su i dalje tu, ali postavlja se pitanje da li je sve onako kako je tamo i bilo.

TRI TAČKE...

Kao što tri tačke mogu značiti produžetak smisla, tri umetnika su se prepoznala kao te tri tačke. Svako iz svog ugla doprinosi ovoj izložbi kroz lični pečat koji već decenijama gradi na umetničkoj sceni.

Izložba crteža OKO MENE

Radovi obuhvaćeni nazivom „Oko mene” prikaz su bića, predjela i predmeta koji me okružuju. Kombinovanom tehnikom na papiru naslućuju se ruralni motivi.

Jeffrey Hatcher - JEDAN PIKASO

Drama savremenog američkog dramskog pisca Jeffreyja Hatchera smeštena je u okupirani Pariz 1941. godine. Baratajući poznatim biografskim podacima iz Picassovog života, kao i stvarnim događajima iz perioda II svetskog rata, Hatcher otvara prostor za uzbudljivu spekulaciju – kako bi izgledao mogući susret poznatog umetnika, za koga znamo da je period okupacije proveo u Parizu, i predstavnika nacističkog režima, u ovoj drami vrlo privlačne i obrazovane gospođice Fišer.

Izložba nagrađenih radova s 9. BUDI konkursa „MALE LUDOSTI VELIKE MUDROSTI”

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program