RANKO RAJEVIĆ - PREDNOSTI I ZAMKE NOVIH TEHNOLOGIJA

Predavanje

Ocenite kvalitet ovog programa

(1 glas)

Predavanje dr Ranka Rajovića Prednosti i zamke novih tehnologija biće održano u Kulturnom centru Pančeva, 4. novembra, od 17.30 do 19.00. Ulaz je slobodan, ali je neophodno uzeti ulaznicu. Jedna ulaznica važi za jednu osobu i možete je nabaviti na dva načina:

1. Preuzeti na blagajni Kulturnog centra Pančeva (Vojvode Živojina Mišića 4), radno vreme blagajne: ponedeljak–sreda, od 9 do 21 sat / četvrtak–nedelja, od 16 do 21 sat; kontakt telefon: 013/440-944

2. Uraditi online rezervaciju ulaznice preko prijavne forme i preuzeti je na dan predavanja od 16.30 do 17.00.

Prijavna forma za online rezervaciju:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSed7q9RuCQJlJvIyYNAM2fPalsWR7e3hzTrIo-MN1gn_HnZkA/viewform?usp=sf_link

 

Dr Ranko Rajović u saradnji s Kabinetom ministra bez portfelja zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj organizuje deset predavanja u različitim gradovima Srbije u okviru Projekta Edukacija društva i promocija inovacionog programa za unapređenje funkcionalnog znanja kao korena inovacionog preduzetništva i regionalnog razvoja Republike Srbije. 

Predavanje je prvenstveno namenjeno roditeljima, ali su i prosvetni radnici dobrodošli.

U poslovima budućnosti nove tehnologije će biti od presudne važnosti i jasno je da savremene generacije moraju njima da ovladaju. Međutim, preterana upotreba novih tehnologija može da utiče na kognitivne sposobnosti. Koliko se brzo javlja zavisnost od kompjutera i video-igrica, kako se izboriti, koje su posledice, šta roditelji moraju da znaju, koji su prioriteti za budućnost, kako pomoći novim generacijama, zašto deca ne mogu da uče, zašto je smanjena pažnja i koncentracija – biće objašnjeno na predavanju.

Slika

Informacije o programu:

Podelite na društvenim mrežama

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program