HUMANITARNI KONCERT - KUD "ABRAŠEVIĆ" PANČEVO

Ocenite kvalitet ovog programa

(1 glas)

IGRAĆEMO ZA ANINO OZDRAVLJENJE, ODNOSNO DA PRIKUPIMO SREDSTVA ZA LEČENJE I OPERATIVNI ZAHVAT KOJI BI TREBALO DA SE DOGODI U TURSKOJ.

Ana Hlavati (1997) je iz Padine. Pohađala je Tehničku školu „23. maj” u Pančevu. Već tri godine ima kontinuirano epileptične napade, svakodnevno i više puta na dan, različitog intenziteta i dužine trajanja. Do sada je pokušano lečenje s više antiepileptika, ali uprkos terapiji, napadi su i dalje prisutni i dijagnostifikovana joj je farmakorezistentna epilepsija. Zbog velike doze lekova i čestih napada, Ana veći deo dana prespava, često je umorna i jako pospana. Uprkos svemu, optimistična je i borbena, pozitivno raspoložena jer za njeno ozdravljenje ima nade.

Kulturno-umetničko društvo „Abrašević” Pančevo pre dve godine uvelo je praksu da svoju radnu godinu započne humanitarnim koncertom različite namene. Ovakva odluka motivisana je time što smo mi ustanova koja radi s decom i mladima, odgovorni jednim delom i za njihovo vaspitno obrazovanje, ne samo umetničko, a u sklopu toga je i humanitarni rad. Zato je ovakav početak godine vrsta lekcije o humanosti za sve naše „učenike”, odnosno članove društva.

Slika

Informacije o programu:

Podelite na društvenim mrežama

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program