Izložba fotografija „Stare priče”

Nebojša Nadrljanski

Otvaranje izložbe 30. marta u 19h

Ocenite kvalitet ovog programa

(1 glas)

Sve ove fotografije su nastale pre nekoliko godina. To je bio period kada sam se aktivno bavio fotografijom, doduše iz hobija. Kroz igru i radoznalost sam spontano tražio svoj stil koji je bio veoma eksperimentalan, sa dosta postprodukcije. Ova izložba predstavlja neki skup, meni lično dragih trenutaka iz prošlosti zamrznutih u večnosti. Otud i naziv izložbe „Stare priče”, dok je sada ipak vreme da se pišu neke nove.

Nebojša Nadrljanski je rođen 1985. godine u Pančevu. Završio je srednju elektrotehničku školu, a potom 2007. godine i školu za kreativne tehnlogije i 3D kompjutersku grafiku „Chiron" u Beogradu. 2008. godine završava jednogodišnju školu „IT Academy” pri odseku za dizajn i multimediju. Potom, 2009. godine upisuje Fakultet digitalnih umetnosti na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, smer interaktivnih medija. Diplomirao je 2014. godine.

Pohvaljen od strane foto saveza Srbije. Više puta izlagao na lokalnim konkursima i zajedničkim izložbama. Dobitnik je treće nagrade na fotografskom konkursu „Ekspozicija karaktera” povodom Dana Grada Pančeva 2010. godine. Za modnu kuću „Passage” radio kao modni fotograf 2012. godine. Trenutno živi i radi u Pančevu. Jedan je od dvoje ponosnih osnivača digitalnog magazina „Planeta radosti”.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Slika

Informacije o programu:

Podelite na društvenim mrežama

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

2600 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Bilten

Budite obavešteni o najnovijim vestima i programu Kulturnog centra.