Argumento

Izložba plakata

Otvaranje: 20. februar, u 19.00

Ocenite kvalitet ovog programa

(25 glasova)

Nenad Lazić

Nenad S. Lazić rođen je 1974, u Zrenjaninu. Svoju strast prema umetnosti i grafičkom dizajnu unapredio je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, gde je diplomirao i pohađao postdiplomske studije, pod vođstvom Branislava Dobanovačkog, Boška Ševe i Suzane Kubinec.

Neumorno je gradio svoj put, osnovavši nekoliko neformalnih grupa za grafičke komunikacije i dizajn u AP Vojvodini. Posredstvom svojih radionica nesebično deli znanje s mladim umetnicima, pripremajući ih za izazove budućnosti. Njegov bogat portfolio svedoči o saradnji s međunarodnim korporacijama, firmama i izdavačima, ostavljajući lični pečat na mnogim projektima.

Njegova umetnička vizija transcendirala je medije – od klasičnog crteža do modernih tehnika vizuelne komunikacije. Prirodni svet i ljudska psihologija prožimaju se u njegovim originalnim konceptima, koji kombinuju tradicionalne elemente sa savremenim tokovima. Nenadov jedinstveni likovni izraz osvaja publiku, ostavljajući neizbrisiv dojam.

Osvojio je preko 30 uglednih nagrada, a učestvovao je na više od 100 grupnih izložbi širom sveta – od Kazahstana do Sjedinjenih Američkih Država. Danas je slobodan umetnik i predsednik Umetničkog saveta UPIDIV-a, živi i stvara u Novom Sadu, neprestano obogaćujući okruženje svojom izuzetnom umetnošću.

Slika

Informacije o programu:

Podelite na društvenim mrežama

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program